Saturday, February 5, 2011

Antara angan-angan dan impian...

Nak ada kerja..
Nak dapat gaji besar..
Nak beli kereta Mitsubishi Lancer..
Nak pergi umrah dengan parents & adik beradik..
Nak beli kamera DSLR.
Nak ada rumah sendiri..
Nak pergi melancong..
Nak naik kapal terbang..
[aku akan jadi manusia yang paling jakun nanti]


Tak salah kita berangan-angankan..
Kalau kita betul-betul nak benda tu.
Kita hendaklah berusaha dan pasti kita akan berjaya memiliki.




Sehingga berjumpa lagi..

Impian andai diusahakan pasti menjadi nyata


7 comments:

Sayang Amirah said...

selamat maju jaya!
:)

faz_e said...

Nak ade DSLR jugak!!

Jom jom g sini

http://thefazfuzzylyn.blogspot.com/2011/02/exchange-link-jom.html

::astonishing az:: said...

saya pun nak semua kat ats tu...berangan jap..

saya_arief said...

selamat mencapai angan-angan anda itu.
;D

AIMAN said...

selamat berjaya.. =)

nuRuL said...

Salam Shera,
Sauna dealers needed, berminat nak cari side income tak?

Atau berminat nak cuba sauna tak? Boleh membantu bakar lemak and turunkan berat badan and terjamin sangat berkesan! Harga sangat reasonable and beri kesan yang sama macam kat spa-spa yang mahal. And sangat flexible sebab boleh buat bila2 masa and you have all the privacy you wanted :)

Check blogshop saya okay!
http://shopahola.blogspot.com

Atau kat facebook, search ShopaholaSauna

Kalau interested boleh SMS 0122419670/0139217373 :)

Thanks! XOXO

paradoks hati said...

saya pn sedang berusaha mencapai mcm impian anda, tp alhamdulillah ada dua tiga impian dh realisasi..
may all ur wish come true. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails