Tuesday, October 8, 2013

Free Milo Mug :: KFC

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Melayankan akan lab assistance yang beria-ria nak mug zaman dulu-dulu (dah mcm budak2) yang mana boleh didapati kat KFC, berdesupp g breakfast kat KFC semuanya.  Tapi takpe lah naik kete dia. Kuwang-kuwang. Kalau tak breakfast kat SUB je kat dalam UTM je. 

Mug yang dikatakan zaman dulu-dulu punya ha yang kat bawah tu. Ada 4 jenis kesemuanya cuma berbeza gambar je. Ada yang orang dok lari, main basikal, main bola keranjang dan yang satu lagi tu entah tengah dok bersilat ke apa. Boleh plak lab assistance kata ni mug zaman dulu. Pada aku zaman sekarang pun ada mug nie apa. Haha. Tapi demi lab assistance layankan aje, nanti merajukk dah xnak masak-masak untuk kiteorang.


Bagi mendapatkan kesemua koleksi mug-mug tu kene lah pergi ke KFC utuk breakfast for every two weeks. Sebabnya setiap dua minggu satu jenis mug akan diberikan. Minggu ketiga dan keempat mug jenis lain plak dan seterusnya. Leh rujuk gambar atas tu. Lab assistance aku dah beria-ria dok kumpul mug-mug nie. Biarkan. Yang penting dia dah takde ajak pergi breakfast sana. Dia g breakfast sorang-sorang kot. Tak pun ngan makwe. Haha..


Kalau takde pic kami tak adil lah kan. Kuwang-kuwang. Owhh ya nak dapatkan mug tu ada set yang kene beli. Murah-murah je set dye. Paling mahal RM 11 kalau tak silap apa. Set tu ada kat dalam gambar atas nie. Carilah. Hehe. Aku amik set bubur. Yang paling murah. RM 6.90.. Dapat hash brown satu, lepas tu air. Bubur dia boleh tahan la. Nak cuba pergilah KFC..

p/s ~ beria promote KFC bukan dapat komisyen pun. =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails