Sunday, January 11, 2015

Hari Pertama Persekolahan

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Sekejap je rasa cuti sekolah kan. Hari nie sep-sep Pantai Timur iaitu negeri Kelate, Ganu, Pahang juga Kedah dan Johor start sekolah dah. Our little princess in family pun arini bukan lagi budak sekolah rendah, tapi dah masuk sekolah menengah. Rasa baru je 13 thn lepas ada adik kecik. How fast time flies. Huhu


Bakal ustajah ni ha. Tudung labuh paras pusat kau. But this is the rules. Nak ke tak nak ke wajib pakai. Sebab budak sekarang ni terlampau terdedah kepada media social jadi pelbagai langkah cuba diambil oleh sekolah untuk membendung perkara tak diingini. Mak ayah bila anak dah dihantar ke sekolah memang tak peduli dah apa anak buat dengan sapa anak berkawan.

Kamsahamnida *_*

2 comments:

Nadratul Syazwana said...

Bagus bagus didik macamni :) Bukan senang nak didik bagi pakai camni. Family Nad pun adik Nad sorang je yang pakai camni sebab sekolah tahfiz :)

Puteri said...

tick tock tick tock dah abes sekolah menengah...masuk kolej...nak kawen pulak...huuu..time flies...semoga jadi anak solehah....

:)


JOM JENGUK PELUANG BISNES DENGAN BLOGGING

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails