Monday, January 25, 2010

''Is ComING bAck''

minggu nie n minggu yang akan datang mungkin minggu yang amat memenatkan buat otak aku..
bila takde test smua sbjek takde test..bila satu subjek nak buat test semua sbjek nak buat test..adoii xkanlah ada gak sifat cemburu antara subjek-subjek kot??ingat manusia je ada sifat macam nie..

30-01 ~ COORDINATION
04-02 ~ ANALYTICAL CHEMISTRY INSTRUMENTAL


ermm chemical prosess bila plak? nie satu lg subjek yang entah apa2..ak xfaham lngsung apa yang ak belajar..nie semua sbb lecturer yang xbrapa nak mesra..bila students tnya jawab ngan nada nak marah..xkene langsung..dye kene ingat dye ajar bukan semua anak prof..anak prof skalipun bukannye sama bidang ngan dye...taulah dye tu femous sngat2..xputus2 wajah dye masuk paper..tp xsemua org kenal dye aku rasa..ai nie dye xde then class dye d ganti ngan 'laki' dye..wahhh meletup laki dye bukan main lg baik..peramah n xmcm dye langsung.. jauh panggang dari api n jauh pinggan dari cawan..kan best lau 'laki' dye yang terus ajar kiteowg,,xdelah ase cuak sngat bila ada time class 2..

ok apa2 pun ak kene buat yang terbaik tuk test that around da corner..

''shAirA hAifa''

4 comments:

FaTiN said...

nuffnang tu macam iklan la..mung mung klik dapat duit. so, klik2 la bila buka blog aku=p

ShaiRA HaIFA said...

HALAL DOP?

YucIkA said...

betul tu...apa yg kena wat skrg, try ur best...pedulikan la lecturer tu...bese r tu..rmbut sama itam, selera lain2, hati pon lain2, kn??

satu ag mmg xelok pon kita kutuk2 n mrh2 lecturer..cg tu..heheh..tp saya pon lebih krg cam awk je..hehehehe...

ganbatte kudasai ne! all the best..

saya pon exm gk, doakn yerk :)

ShaiRA HaIFA said...

ari nie dh lps 1..ada empat lg mnti..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails