Thursday, June 27, 2013

CPUV : Sudah lama tidak ber'update'

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Tak pejam tak celik, rupenya dah lama aku x update pasal BE. Bukan nak berbangga tapi untuk menarik perhatian pihak Nuffnang supaya mengiklankan lagi banyak yang menarik kat blog buruk aku nie. Nak kata aku rajin update blog, xde lah rajin sangat sbb aku terlampau banyak kerja sekarang nie. #bajetbizi


Rupenya tuk tahun dua puluh tiga belas nie dah ada tiga belas BE. Alhamdullilah. Aku berblog pun hanya tuk suka-suka. Untuk meluahkan andai ada sesuatu yang berbuku di hati dan tak tahu nak luah kat siapa. Juga kadang2 tu untuk berkongsi resepi makanan yang aku buat. Tak lupa untuk berkongsi apa yang menarik yang aku rasakan. 

Hingga sekarang ada 3 BE yang tengah running. Antara yang menarik ialah Kotex Fresh Liners. Ialah mana tak menariknya, kalau ada rezeki dapat menang hadiah yang bernilai hampir RM 10,000. Kayo weii. Hehe. Yang lain ialah INTI Cycle 3 Degree dan Mitsubishi Mirage (June). Harap semua BE nie dapat kekal lama lah. Dapat kumpul banyak cikit. Aku bertekad untuk tidak cashout hingga tiba masanya. Hehe

p/s ~ xde cite nak berupdate, pasal BE pun jadi lah

2 comments:

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

azam tahun baru nak rajin update, tapi dah tengah tahun baru ingat ada azam tu. haha

dear xila said...

jnji hupdate kennnnn ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails