Tuesday, August 3, 2010

''Hujung Minggu yang Paling Best''

Jalan-jalan p cari big apple. Itu tujuan utama hujung minggu yang baru-baru nie. Sebabnya aku yang mengidam dengan big apple. Jadi kerana semuanya boleh didapati di hujung jari sahaja, sekali klik sudah tau yang mana jantan yang mana betina opss dah tau lokasi big apple kat sekitar johor kat mana. Tanpa buang masa aku terus ke sana pada hujung minggu.

Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan oooooo..

Bukan setakat p beli big apple je tapi siap p Stualang lagi tuk lepak-lepak buat sesi photografi kat tepi Selat Terbrau tu. Memang happening gler-gler aku rasakan. Tambahan plak tepat jam 12 tengah malam birday aku. Tapi dalam happening ada gak rasa sedey sebab aku sendiri(birthday gurl) yang kene drive. Tepat jam 12tengah malam plak masa tu baru nak masuk pintu pagar UTM jumpa pak guard. Sal birthday aku pun aku dah tak ingat sebab takut kene saman dengan pak guard. Kawan-kawan yang dalam kereta plak buat cam takde pe2 yang terjadi.

Lepas pada tu aku pun memang tak ingat apa-apa tambahan plak telefon pun dah mati sebab kehabisan battery. Tepat jam 12.17 tengah malam (aku masih ingat saat-saat ini) yang mana diorang pun wish kat aku. Baru aku kembali ke alam yang sebenar upenya dah birthday aku. Huh gembira juga lah kawan-kawan pun dah wish.

Esoknye (1 Ogos) ada pertandingan futsal. Aku join main futsal ni. Jadi pengawal untuk pintu gol. Memang main betul-betul lah sebab sampai seluar aku carik. Jangan nak fikir lebih-lebih plak carik kat mana sebab seluar tu carik kat lutut je masa aku buat aksi nak tangkap bola tu dari bolos. Terkorban sudah satu seluar trax aku. Apa yang penting team kami menang tempat kedua. Kira OK lah tu dari tak menang dengan seluar carik plak tu. Malahan dapat kenal dengan lelaki gantang yang sama-sama main futsal (itu yang paling penting).

Gambar2 hujung minggu yang happening + gempak


~ Dataran JB~

~ Bazar Karat ~

~team aku ~


~ Geng 4~

~ aksi berebut bola ~

~ sebelah sana Kota Singa~

~ Stualang~

~tourist guide~

Nota kirikanan :
Hari nie baru big apple habis.

9 comments:

sizukaDeboss said...

bestnye dpt mkn big appleT____T

sHaiRA haIFA said...

heyy jngn sdey2..nti balik msia makan puas2 yaa

mekchu said...

feeewitt... best nye laddies out..

sHaiRA haIFA said...

yehh..mmg bst sngt2..nti nk plan nk p tmpt lain lak

hans said...

mak aih
sedapnyaaaaaaa

P/S : Review Novel/Buku : Naskhah Natrah Karya Fatini Yaacob Wajib Dibeli Dan Dibaca!

nuurnoar said...

shera yang cantek...comel!!!!!!!!!!!....hepi belated bufday.....sori...ok..memang mengaku....tak ingat bufday...ok..silakan lempang saya sekarang...

LORD ZARA 札拉 said...

haiya~

lapar~

T___T

sHaiRA haIFA said...

nor ~ owhh sungguh terharu nor lupa brdy shera..nk buat2 lupa brdy nor gak ehh..nti nor bls lempang itu kuat2 yaa..hehe

sHaiRA haIFA said...

lorz zara ~ jngn lapar..ari nie dh puasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails