Monday, August 30, 2010

MERDEKA!!!!jom balik kampung...

Dikala ini mood aku sedang bergembira (^_^) . Rasa nak nyanyi lagu Jalur Gemilang pun ada. Jom nyanyi ngan aku...

Jalur gemilang Megah Kami Terasa..
Jalur Gemilang Kibarkanlah Wawasan..
Merah Putih Biru Kuning..
Jalur Semangat Kami Semua..
<aku takingat sangat pun..t tnya pcik google k>

Dikala ini juga aku dah habis jawab test tapi aku tak habis buat asemen lagi. Mood aku sedey (**_). Sebelum aku balik kampung aku kene hantar asemen tu dulu. Tak suka. Dahlah banyak lagi tak siap nie. Ish nape lah lectuerr p kasi banyak2 nie. Aku dah lah pemalas owangnye. Opss sapa tau dok diam k. Jangan nak p gatai mulut g tau owang lain plak.

Dikala ini juga aku telah menyiapkan satu asemen group iaitu asemen komputer, Uishh sakit belakang2 aku nie dop menaip no, dop klik tu klik nie. Penat3x..(jangan merungut jika anda seorang pelajar). Mood aku (***,) anak mata dah berpinar2 dan lidah pun dah terjelir.

Dikala ini juga aku nak buat pe ya. tido? Tak bangun sahur jawabnya. Nak buat asemen seperation yang tak siap lagi? Malas lah nak fikir pagi2 nie. Tadi dah penat fikir dah. Penat3x.. Mood aku (O^) mengantuk dah.

Nota kirikanan :
SOk nak Kuar cari selipar raya + beg + beg duit.Tapi xde duit..
Lagi 3ari nak balik umah..

oWH3X,,Balik kampung,,





2 comments:

sizuka[Izzati] said...

wah seronok nk shopping raya ni:)

sHaiRA haIFA said...

seonok sngt2,,yehh..duit pun hbs..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails