Thursday, February 14, 2013

I.C.T : Taman Bercahaya

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Sebahagian daripada percutian semasa cuti Maulidul Rasul dan Thaipusam tempoh hari selain dari menjelajah ke Bukit Tinggi , aku berkesempatan untuk menjejakkan kaki ke I-City. Yes aku mengaku aku xpernah pergi I-City semenjak dari pembukaan lagi. This is first time ever. 

Antara family aku, aku aje xpernah jejak kaki ke situ lagi sehingga la aku pergi dengan my buddies nie. Macam mana family aku dah pergi aku aje x pergi? This happen because ada satu hari mereka pergi jalan2 without aku. Sob2x.. Family mak sedara yang bawakkan. Aku ada juga cakap kat mak sedara yang aku nak g situ. But the answer is.. ramai lah orang kat situ. Parking mahal sekali masuk rm10. So..... Ermm aku teringin aje nak pergi. Bawak g skali dah ah. At least when others ask about that aku leh jawab aku dah pergi. That's all. Kuciwa dua puluh kali.


A lots thanks to my buddies sbb bawak aku ke sana. Without them hurrmmm entah bila aku dapat pergi I-City, taman bercahaya tu. Korang memang supportive la. Aku cakap nak pergi korang bawak without argument. L.O.V.E

An this picture tersangat lah cantik. Macam kat studio aje. But it not.

p/s ~ Bukit Cahaya je xsempat pergi. Ehh bukan, xsempat masuk. Sampai 415, closenya 430. Ermm lain kali..

5 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

makin byk lampu i city sekarang ni ye

Falsya said...

wahhhh cantiknyeeeee..akak tingin sgt nak gie ICT nak gedik2 amek gambo...tpp tah bile tah dpt gie..

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya jln2..

Myra Jay said...

Seyes, memang cantik sangat pemandangan... :)

Ummiarissa Mahdi said...

saya tak pernah pergi juga,tapi anak2 dah pergi mujur mak sedara mereka rajin nak bawa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails