Tuesday, February 2, 2016

Aiskrim Milo RM1

Assalamualaikum..

Kehendak @ Keperluan?

Aku selalu tanya pada diri kalau nak beli apa-apa, sebabnya aku kan job hunting mana nak ada banyak duit. Tapi kalau bab beli makanan kan susah pulak aku nak tanya. Biasanya memang kehendak yang lebih. Hehehee

Promotion DONE

Sempat grab 6 batang aiskrim Milo ni. Kenapa 6? Sebab pergi dengan adik jadinya 3 sorang. Tengah bayar tu cashier cakap boleh je bayar sekali 6 batang. Kalau tahu macam tu bukan 6 lebih dari tu aku amik. Yelah murahkan RM1. Dah habis promosi ni harganya RM1.50. 


Semalam baru sempat makan. Sebabnya on diet. Ni pun masih on diet tapi bedal aje. Dah tak sempatkan. Simpan lama-lama dalam peti kan melepas pulak habis orang lain makan. Rasanya not bad. Milo kan. Memang sedap dan berbaloi-baloi. Makan sebatang nak lagi. Manis tu memang lah manis. Aiskrim mana yang tak manis. Yang perisa asam boi dan solero pun manis kau.

7 comments:

paridah said...

sedapnya aiskrim milo ya seraa sampai terlupa diet...xpa sok lusa puasa sunat..

Ann Ishak said...

adoiii terlepas peluang nak makan ais cream murah

perubatan khalifah said...

Da rasa da semalam...
sementara nk tunggu time rehat abis,
g la ke kedai, cari makanan nak kunyah-kunyah.
Rasanya mmg betul-betul MILO.
-search : kaedah post ke 63 gfb.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala hbs dh rupanya..

hainom OKje said...

La....tak tau pun Milo ada keluar product baru. Bolehah nanti test, sedap ke tak

hainom OKje said...

La....tak tau pun Milo ada keluar product baru. Bolehah nanti test, sedap ke tak

Zie Has said...

nampak macam best jer, nak try carilah nanti :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails