Friday, January 29, 2016

On Off

Assalamualaikum..

Ya Allah asal lah malas sangatkan. Bila time rajin tu hari2 nak menulis tapi bila dah malas tu berminggu minggu takde cerita.. Nasib kau lah labu. Kalau ada dairy ni memang banyak hari tinggal kosong. Sebab pemalas nak mati. Apa yang rajin? Main game.

Aku sekarang ni ngah addicted dengan game Rising Super Chef. Bangun pagi main game, nak tido pun main game. Asal bosan je main game. Sebab tu tak berapa nak menulis sangat kat sini. Hari ni kenapa menulis? Sebabnya rasa macam dah lama tak menjenguk. Bukan setakat tak menjengutk blog sndiri, g baca blog orang pun tak. 

Game yang dok giler meroyan nak main

Kalau dok main game ni tiba-tiba orang suruh buat itu ini, memang aku keras dok situ aje tak gerak-gerak. Alahhh time ni je. Nanti bila dah bosan takde dah game ni. Aku uninstall terus. Tapi bagus jugak main game ni sebab ia mencabar ketangkasan ingatan dan pergerakan tangan kita. Nak kene ingat bahan-bahan apa untuk menu yang diorder tu, juga kene cepat sebab ada masa yang ditetapan dan orang-orang penting yang mana kita akan dapat benefit dari dia. Ehhh panjang pulak cite pasal game kan.. Haha ampunnnn..

p/s ~ Nak tahu best ke tak, ce try korang main.

4 comments:

paridah said...

salam jumaat...main game ni mmg ralit lupa nk buat apa heh..heh..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Game rupanya yg malas nak update entri ye Seera..
Seronok kan bila dah main game tu :)

padin no said...

Hahahaa aku pulak tengah berseronok dengan game Paradise Bay
Layan....

hainom OKje said...

Tak sesuailah kot untuk mak yg dah kilauan ni hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails