Saturday, January 2, 2016

Two O One Six

Assalamualaikum..

Coretan pertama untuk tahun 2016. Tingkatkan kemajuan diri, teruskan berusaha, mantapkan jati diri, kekalkan dengan sentiasa bersyukur. Kejutan, kegembiraan, kesedihan, kekecewaan dll banyak mewarnai hidup 2015 aku. But i'm OK.

Yang ni lagi OK

Each year azam yang ni tak pernah pudar. Malah makin bertambah-tambah semangatnya. Tapi bulan pertama ajelah. Another 11 months kita makan aje. Hehe. Nasib lah sapa dapat bini comel cam aku ni. Opss! Terpuji pulak. Asalkan sihat walafiat, fit tak kurus pun takpe. Tapi kalau kurus mesti lagi comel. Double Opss!

Azam-azam lain nak dapatkan kerja cepat, lepas tu bawak family g bercuti (fully sponsor by me), beli rumah untuk masa depan, beli kereta untuk kegunaan dan yang paling penting bukak akaun tabung haji. Sob3x 26 tahun (tapi tak cukup lagi 26) masih lagi takde akaun tabung haji. Bayi umur 1 bulan tu pun dah ada akaun tabung haji.  Entah tahun bila lah dapat g haji ni.

p/s ~ selamat tahun baru 2016 pembaca blog ku.

7 comments:

tiga lalat said...

insyaAllah ade rejeki sampai seru dptla gi haji., aminn

tiga lalat said...

psl jodoh wak tringat pesan ustaz poyo tuu kata, "tak chantek tak chomey takper, leh tutup lampu," harhar2

Zie Has said...

nak kuruskan badan gak ... azam dari 10 tahun yg lepas hahaha :p

Zie Has said...

eh apesal takde akaun TH lagi ni?, cepat register :p ... sy dari kecil dah ada, arwah ayah buatkan :)

Qaseh Vee said...

selamat tahun baru ... azam klu diusahakan , insha Allah akan tercapai . semoga dipermudahkan hasrat nak pergi haji ...

hainom OKje said...

Salam 2016 SR....
Mak tiap tiap tahun tak pernah berazam haha....
Moga tercapailah azam awak yer

CIK TOM said...

akaun tabung haji plg rendah nak register..RM10 pun dah boleh bukak akaun..smoga tercapai semua azam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails