Tuesday, February 23, 2016

Menang set For Beloved One RM 265

Assalamualaikum..

Pernah menang dengan Silkygirl dari Cosmolitan, terjebak pulak dengan contest Eh, makanya isi lah nama kakak sorang. Dan kali ni sangkut pulak nama kakak. Alhamdullilah. Tapi itu lah nak g redeem jauh sangat. Boleh jugak kalau nak suh diorang pos, bank in RM15. Nak try tnya kawan dok PJ leh tlg amikkan tak. 


First time dengar pasal cream For Beloved One. Ada sapa-sapa pernah pakai?



6 comments:

Kakzakie Purvit said...

Itu yg dikatakan ada tuah SR
Siapa yg sangka. Tahniah dari kakak:)

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

Wah bestnyaaaa rezeki..tahniah!

norhidana miswan said...

bestnya.... mmg rezeki

Qaseh Vee said...

tahniah ... rezeki mmg dah tertulis ...

hainom OKje said...

Wahhhh bestnya SR....rezeki namanya tu weyh. Tak pernah dengar pulak,produk baru kot

Zie Has said...

tahniah ... syoknya dapat produk macam ni, tapi belum pernah dengar brand for beloved one ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails