Wednesday, February 17, 2010

''HaPPy BufDAy''

HAPPY BIRTHDAY to you NUR AIN AMIRAH BTE MANSOR..



hari ini tanggal 17 februari 2010 maka ganaplah umur budak di atas 20tahun. wah diam tak diam dah 2 dekat dye hidup kat muka bumi nie.hehe
memandangkan nie adalah minggu cuti so before kteorang balik kampung masing-masing, kteorang dah pun celebrate birthday dye..
bukan main terharu lagi dye tau sebab kteorang rahsiakan yang kteorang nak sambut birthday dye jugak. sebelum nie kteorang planning nak sambut birthday kawan yang lain so bila sampai time nak celebrate tu baru kteorang bagitau dye. nasib baik dye tak nagis teresak-esak kat tempat kteorang sambut tu. (control malu lah katakan)

apa-apa pun 'nia mira' aku dengan ini mengharapkan kamu berbahagia sentiasa dengan orang yang kamu sayang. jangan asyik gaduh-gaduh je. aku kesian tengok kamu bila kamu nagis-nagis tau. sampai termuntah-muntah. teruk betul penangan cinta abg 'korek' . hehe. juga semoga kamu berjaya dunia akhirat tak kira dalam apa jua bidang yang kamu cuburi.

and i want you to know that 'I LOVE U'. MyEm0.Com



*KEK untuk merai mereka*


*aku and alyaa -planning terbaik with brday gurl*


*'yana' - 15JAN*


*'acap' - 6FEB*


*'ani'- 16 FEB*


*mereka yang hadir*


6 comments:

Wanie-san said...

wa...chantek kek!mesti best kan?hihi

ShaiRA HaIFA said...

waa bst sngt2..

FaTiN said...

wow.. best nye ada kek. burthday aku hari tu xde kek pun tsk tsk

ShaiRA HaIFA said...

alaaa..napa xckp ngn ak..hehe
erm brdy ak nti xtau lah ada ke x?
ak dh sponser buat org..biar lah ada yg sponser tuk ak gak..

hans said...

kek coklat ker weih?
sedap tu

ShaiRA HaIFA said...

a'ah cklot kek..bst lah wei..mahal 2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails