Tuesday, March 2, 2010

dah berhabuk, dah berdebu and dah bersawang pun.
dah seminggu aku tak mengupdate.

weekend yang menyeronokan!!!!
gather with dak-dak x-KT kat TIME SQUARE.
MISS all of you..
LOVE all of you..
MyEm0.Com
tak dilupakan buat ADA, WANI and SHIMA..
coz sudi tumpangkan bilik untuk saya bermalam.

thank buat AIDA coz sudi jumpa aku.
aku ingat kan kow dah sombong..
hehehe..kow masih lagi macam dulu.
but AIDA aku tengok kow makin meletup lah..



tak dilupakan juga buat DIRA, SARAHFATIN, MEROH and ATEN coz sudi hadir,, hope dapat jumpa korang lagi buat masa akan datang.
MyEm0.Com

I WILL KEEP THIS TIME WITH ALL OF YOU IN MY MIND..


5 comments:

kiera-fishies said...

tak ajak!
(T__T)

maken meletup eh cubemate saya..
=p

ShaiRA HaIFA said...

kierah jauh..lg pun kteorang g KL xplan apa2 pun..

ciQu said...

camane aku nk comment nih........emmmm... -____-!

YucIkA said...

bestnya..gathering ngan bdk2 x kt...jeles2..

kiera-fishies said...

tak kire-tak kire!
nak merajuk gak!

ngee~
=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails