Wednesday, March 17, 2010

''OuR daYs''


17th MAc ~~
thank friends coz can spend your time with me even you have a class at the 8.00p.m.
L.O.V.E you a lot.



i have spent my time with nurul syuada..
to share anything that happen..
NO secret among we..

18th mAc ~~



thank again but for other friend sarihah alyaa,nur ain amirah n nadjiah patimi..
today we have spent all the half day with each other.
pada awalnye tujuan utama ialah nak p baharukan lesen aku.
yabedabedoo i got a new licence with NO 'P' anymore..


*I have got a new one*

lepas tu kteorang p danga bay n tengok 'villla Nabila' yang terletak atas bukit yang menghadap danga bay. Orang kata villa tu berHANTU. ngeh2x. so sapa-sapa nak try jadi abang or kakak seekers leh lah pergi umah tu tau. sapa yang masuk maybe tak dapat kuar dah kot.
nak tau cerita lebih lanjuk klik sini.

then lepas lepak-lepak and makan-makan kteorang pun siap nak balik lah sebab aku cakap nak g GIANT nak p survey handfhone.
bila dah p GIANT apa lagi amik peluang 'karok'lah. jarang nak kuar sama-sama cam ari nie. lagi pun boleh hilangkan tension yang menguasai diri masing-masing.
haha so ber'karoke' lah kteorang berempat.
layan lagu jiwang sambil menitis air mata. kelakar gler.
hah nie lagu yang kteorang layan jiwang.

malam pulak kteorang dinner bersama-sama.
makan then lepak sambil tengok cerita penunggu gunung raya + ber'gosip'.
then bersurai ~~

* ada video time karoke tapi tak kan di upload sebab banyak 'sumbang mambang'..hehe

tambahan : turut men'karok' lagu kasih kekasih dari inteam untuk lagu penutup karoke ari nie..

2 comments:

-fArAh- said...

best nyo..nop g jgop..=)

sHaFAa said...

meh2 amai2 kte g..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails