Monday, September 27, 2010

''Macam Siput sedUT yanG takleh nak sedut lagi''

Sebab line tenet yang lembab. Harapkan CELCOM pun xguna gak (hah aku kasi besar dah nie biar orang2 celcom baca tau). Bil bulan2 nak kene bayar tapi line cam siput sedut je, membuatkan aku susah nak update blog (Macam mana punya lembab siput sedut, Jngan tanya aku sebab aku pun tak tahu). Nak kene ketuk2 baru laju kot.

Dah masuk mngu ke2 tuk aku teruskan apa yang patut aku lakukan di bumi UTM nie. Wahh sekarang nie musim orang grad tau tak. Syok gler kan. Ambik gambar kat pntu utama, amik gambar kat tasik lah dan macam2 lagi. Aku tengok pun cam best je. Ishh xsabar asenya nak lalui saat2 cam mereka. Tapi an aku dah berpeluang menyarung jubah dan memakai topi grad tu. Mcam mana aku leh pakai? Owhh ada yang xpuas ati ehh tngok profil pic aku kat fb kat sebelah tu yang pakai topi yaa. Aku pinjam orang punya je tu sebab tahap kegatalan aku nak pakai benda2 tu dah tahap maksimum. Dah memang xleh nak sabar langsung.

Masa aku belajar kat MRSM dulu aku dan berkesempatan untuk lalui saat2 grad nie. Sama cam orang grad dekat universiti juga caranya. Tapi time tu dapat pakai jubah je, topinya tak de. Jubah bukan main besar sampai boleh masuk 2,3 orang lagi kat dalam tu. Aku dikira beruntung sebab awal2 lagi dah ada pengalaman tuk graduasi nie. Jadi buat sapa2 yang baca blog aku dan akan grad juga, aku nak ucapkan 'SELAMAT BERGRADUASI'. Moga terus berjaya.

nota kirikanan:
aku dilema..

14 comments:

ciQu said...

ha ah.. wifi utm x buleh harap langsung. kate 4G...lebih teruk dari GPRS lg.. nk buat esement pon susoh. eh terlebih maroh plok. =P

ilek la shera..nt taun depan buleh nyer pakai topi kledar grad tuh. da nak grad mu eh. cepat sungguh rase.

firdaus khalid.com said...

kan rmai gne clcom..bab tu slow..
sabar2..try maxis..terbaek..tpi 3 gb je..check it out..

-mIsS fArAh- said...

suke tjuk entry neyh..!! he3..

shera haifa said...

ciqu ~ xleh elek2,,aku susah nk wak asgmnt jgk..doh lah bnyk biar ada 1 pun..hehe

aku grad nop ank patung 1 dr mu..

shera haifa said...

firdaus ~ ermm tngok lah dlu cm mana.
lau xpuas ati gak baru tukar..awk pkai mxs ke?

shera haifa said...

miss farah ~ i like too..

suzzsuzie said...

klu org celcom baca mesti best

Lelaki Ini said...

tau xpew..
CELCOM sgt2 lembab!!!!
slmat bergraduasi!!!

shera haifa said...

suzzsuzie ~ ya mmg sngt bst..tp ada ke org celcom nak bce blog sy nie?huhu

shera haifa said...

lelaki ini ~ hah stuju sngt2..mmg lmbt...tutttt

firdaus khalid.com said...

shera>

yup..pakai mxs..tapi x semua tempat ade line mxs..setakat ni..mxs memang terbaik..

shera haifa said...

firdaus ~ owhh ok..mana2 pun kene depend pd line jgk..xde line sama je

firdaus khalid.com said...

trylh..hehehe..
ramai sgt pkai celcom..

shera haifa said...

tp ase cm malas nak tukar plak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails