Friday, September 3, 2010

Salam Perantau dari Johor Sebelum balik Kelantan.. Kelantan i'm Coming!!!

Sementara aku masih lagi kat negeri orang nie. Aku nak buat Salam Perantau lah. hehe. Sebab bila aku dah balik umah, tak bermakna lagi nak buat salam perantau nie.

Okeh buat peneman dan pembaca setia blog nothingzorro nie aku nak ucapkan Selamat Berpuasa untuk seminggu yang terakhir ini. Moga-moga kita mendapat keberkataan daripada Bulan Ramadhan ini. Ikhlaskan hati, Ubah niat kita kepada kebaikan dan Maafkanlah kesilapan lampau orang-orang yang menyakiti dirimu. Sedangkan Nabi ampunkan Umatnya.

Untuk kawan-kawan yang mengenali diri aku yang membaca blog aku, aku dah buat kad raya edisi Shera Haifa. Sila lihat kad-kad raya ini.


yang nie aku khaskan buat bloger2 yang hebat,,


yang ini buat rakan-rakan seperjuangan dekat UTM skudai..


yang nie lak buat all my friends that i luv more2 much,,


yang nie lak buat kawan2 yang memang dah lama terpisah expecially kawan2 sekolah rendah.


yang nie lak khas untuk budak2 LI aku yang terbaik punya..

nota kirikanan :
bas pukul 8.oo p.m.oKehh!!

7 comments:

hans said...

rajin ko edit yer
thanks yo

P/S : Jom Makan 'SAQ'

hans said...

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

sHaiRA haIFA said...

hans ~ xde keje nak buat b4 balik,,rajin skit2

Sharinginfoz said...

selamat hari raya, have a safe journey

Iklan TV3 Dikecam Hebat

Aidi-Safuan said...

ala, khas untuk aidi-safuan takde ke?

sHaiRA haIFA said...

sharinginfoz ~ selamat semuanye..

sHaiRA haIFA said...

aidi ~ nak khas eh? ala khas tuk blogger tu kira dh ok lah yaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails