Monday, December 10, 2012

Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Yehh akhirnya dapat gak kad diskaun siswa nie. Jom membeli belah. Muhaha.. Bajet banyak duit nak membeli belah kan.

 

Jadi, nak kene google company mana yang leh terima kad diskaun siswa nie. Sekurang2nya leh save duit. Maklumlah student bukan kaya sangat pun. Hinggakan kredit habis pun  mintak dengan Hotlink. Terukkan. Hehe.. Aku dapat tahu Firefly bagi 50% diskaun.. Betoi kaa? Ada sapa2 dah pernah beli ticket firefly guna kad nie x? Share2 laa yaa betoi ke tidak.. Pasnie balik naik kapal terbang laa selalu kalau off 50%. Tak payah aku seksakan bontot lagi.. =)

p/s ~ Expired date tahun 2016. Mak aihhh buleh guna tuk jangka lama upenya.

3 comments:

Rara Nasiha said...

kalau bekerja, boleh dapat tak? hihi :)

Siti Wardah said...

wah. bestnya ada kad tu :D

Deq's Qienz said...

kiteorg blum dapat lag la..hihii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails