Thursday, February 6, 2014

Meroyan bila semuanya macam cantik, macam sedap je

Bismillahirahmanirahim dan Assalmualaikum..

Macam mana penulis tak meroyan nak baking hari-hari kalau tengok kat insta gambar-gambar super duper macam cantik dan macam sedap je nie. Allah sahaja yang tahu yang penulis meronta-ronta nak baking tapi sebabkan kat rumah takde orang nak makan sangat, jadi penulis terpaksa meronta-ronta dengan like semua gambar cantik-cantik ni.








I'm sure korang pun mastinya meronta-ronta nak kan. Wahhh.. Diorang boleh la nak baking hari-hari sebabnya diorang ni berniaga. Macam penulis ni nak berniaga tak boleh lah sebabnya sapa lah yang nak order ngan penulis ni. Apatah skill pun takde. Habukk aje. 

So sapa-sapa yang berminat dengan mana-mana makanan kat atas tu leh lah follow insta mereka. Pastinya korang tak akan menyesal order ngan mereka. 

p/s ~ Nekad. After convo or after my tesis's correction accepted i will bake!!

1 comment:

Cik Itah@RRP said...

salam. wahahaha..sy pun nak meroyan :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails