Thursday, July 30, 2015

Beg dari Lazada

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Ya Allah cepatnya barang sampai. Hari tu kita ada shopping tau kat Lazada.  Kata shipment start 3 Ogos, ni 30 Julai barang dah sampai. Pantas dan tuntas betul ya. Excited pulak rasa.

Macam biasa, perempuan dengan beg memang tak dapat nak dipisahkan. Beg dah selongok dalam almari pun still nak beli beg lagi. Tapinya bila keluar g mana-mana beg yang sama juga selalu dibawa.  



Ni lah antara beg yang dibeli. Yang atas tu Mama yang nak. Colour beige menjadi pilihan. Bawah tu pula mesti lah aku yang punya. Ada 5 warna tapi semestinya merah menjadi pilihan. Tak sabarnya nak guna beg ni. Excited kuasa 20 dah ni. Kualiti dia not bad. Berbaloi2 beli. I is sukaa sangat.


1 comment:

Ida Puanstoberi said...

best nya dapat beg baru.
Lazada mmg pantas dan tuntas. Hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails