Monday, April 30, 2012

Alza vs Exora : Mana lagi OK??

Assalamualaikum..

Bila orang dah tanya pendapat aku tapi aku tak leh nak kasi pendapat aku try ler tanya pak cik goggle. Tapi apa yang aku jumpa juga telah mengkonfiuskan dan membuatkan aku lagi tak faham antara Alza & Exora mana yang lagi okay..


Ada yang cakap Alza okay dan tak lupa juga ada yang cakap Exora lagi okay. Bila orang dop cerita buruk baik sesuatu tu kita yang membaca nie jadi dilema dan antara dua. Farah AF sangat kan dop nyanyi lagu antara dua.. Ish2x..

Sekarang aku nak tanya pendapat reader blog aku pula. Apa kata korang. Alza 0r Exora.. Sapa yang kat umah ada antara 2 jenis kenderaan nie sila laa bagi pendapat korang. Mungkin aku lagi leh buat keputusan bila baca komen korang..

p/s ~ Sila komen pasal 2 jenis kenderaan nie!!!!

4 comments:

Shiela Latif said...

cubalah g tengok proton preve...rasanya lagi OK. :)

cinta siswi said...

urmm.. ntahla.. exora kot..hikhik

cik panadol said...

pick exora...

Syazwan Che Deraman said...

kalo wan la kan,
wan ambik ALZA.

tak tahu apa reasons kukuh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails