Thursday, April 12, 2012

Beg Pink chumel

Assalamualaikum.. Daulat Tuanku (cuti sbb Tuanku)

semalam beli beg baru. Sebab apa beli? Sebab shantek and PINK!! Yehh.. Aku bukan peminat pink yang tegar pun tapi sebabkan Merah takde so PINK pun shantek.. Boleh tak cam tu?? Peminat pink yang tegar jangan marah aku hokay..


Lagipun beg pink nie murah jeeee.. Tersangat hokay. Lagipun aku dah lama tak beli beg.. Lagipun aku nak nampak macam ladies sikit bila g mana-mana  bawa beg sangkut atas bahu cam nie (tak bermakna sebelum nie bukan ladies). Banyak betul 'lagipun' aku. Whatever nie blog aku suka hati nak tulis apa (emo).

Berbalik pada harga beg nie.. Ce korang teka kalau beg cam nie berapa rega(harga)nya? Kalau korang teka betul maknanya betul laa jawapan korang. Haha.. Teka ye jangan tak teka.. Nanti aku kasi jawapannya..

UPDATE : Harga beg tu adalah 800 sen bak kata Arenim iaitu bersamaan RM 8. Aku beli kat Skudai Parade jeee.

p/s ~ murah2 je..

4 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

so cute lah..share la how much price and mana nak dapat beg comel ni..nak beli gak.^__^

aRe_Nim said...

800 sen..hehehe

cinta siswi said...

comel!!! okeh..same dgn kawan siswi..hihi.. wrne..size..jenis..huhu

nazirah said...

wah.. so momey2.. murah pun berbalOi kalao ianye comel ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails