Saturday, September 29, 2012

Membeli bersama #MPHOnlineMM

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Nie adalah pertama kali aku membeli buku secara online. Kalau sebelum nie aku pergi aje terus ke toko-toko buku andai ingin membeli. Tak kisah la beli buku novel ke, beli majalah ke, beli buku sekolah adik-adik ke, buku motivasi ke, mesti akan ke toko-toko buku yang berhampiran.

campaign image

Tapi semenjak pandai buka page #MPHOnlineMM nie aku main beli buku online plak. Kelasss. Hanya dengan satu klik sahaja aku leh dapatkan novel-novel kegemaran, buku motivasi untuk diri. #MPHOnlineMM.

Servis #MPHOnlineMM pun best! Buku yang diorder di bungkus dengan kemas. Lepas di letak dalam plastik, buku2 dibalut dengan kertas yang seakan2kain tapi bukan kain. Jenis apa entah aku pun xtahu. Memang okay sangat la. Takde la buku yang bakal dapat nanti keronyok ke, basah ke dan apa2 aje lah.


Disertakan bil didalamnya. Aku bayar pakai cimbclick je. Biasa laa smuanye dihujung jarikan. =)


Keadaan selepas kertas yang warna putih yang aku cakap cam kain tu di buang.


Aku beli buku nie dan ada diskaun sebanyak 25%. Masyukk weii. Ditambah pula dengan

Free Delivery Nationwide

Wah lagi berbaloi2. Apa lagi jom terjah #MPHOnlineMM sementara masih ada lagi peluang untuk dapatkan diskaun dan free delivery. 

p/s ~ membaca, menambahkan pengetahuan. 

3 comments:

hananhadila said...

nak beli tapi xde duet -.-

mizz_aainaa said...

thanks for info... huhu.. tengah godek mph online.. seriously.. mcm nak borong ja rasa...

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh2,untung ni..mudah plak tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails