Tuesday, October 30, 2012

Muhibah 'Donuts & Coffee'

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Muhibah dah maju. Biasanya muhibah nie jual roti je sekarang dah upgrade jual donut plak. Donut plak nak ala-ala big apple ngan j-co. Tapi sekador nak kenyangkan perut tu boleh je smuanya.

cover kotak gambar pintu gerbang besar KB tu

apa rasa? boleh la

Muhibah Donut & Cofffee nia ada kat pengkalan chepa depan Mc'D baru dekat Hypermarket juga berhampiran UMK. Nak mencuba leh la ke sana. Satu je nak pesan, pintu kedai Muhibah nie touch screen ya. Bukan bila ko lalu je depan tu dye bukak sendiri, ni nak kene touch dulu. Ade faham? Tak faham buat2 faham la. Aku dah tengok ada seorang akak perempuan nie nak masuk. Dop berdiri depan pintu. Pintunya xbukak2. Last2 g masuk guna pintu yang kene tolak/tarik sendiri..

p/s ~ semuanya nak ke hadapan(maju). RM 2 utuk 18 minit pun sebab nak ke hadapan la tu. This is Kota Bharu je bukannya Kuala Lumpur. Tak payah nak mahal sangat laa. Bukannya ada service basuh kereta ke, lap2 kereta ke nak mahal cam g2.

4 comments:

4feet8 said...

dia tak ikhlas bg parking tu..hehe

Myra Jay said...

MJ tak reti nak makan donut ni, memang tengok pelbagai rupa dan rasa, nampak sedap.. hopefully will addict with donut one day :) heheee skeaping plak ;D

Miza Yusof said...

nampak menarik je donut tu. tak pernah cuba lagi.

hnahdy said...

ok awak.. hana pernah makan kat situ.:) dan baru skrang hana tau awk org kelantan.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails