Thursday, October 25, 2012

burger bakar planet grill

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

 

Three kingdom burger!! Fulamak meleleh wei. Bukan melelih air liur tau, melelih sos dye guwe cakap lu. Kuwang kuwang. Set burger three kingdom nie ada triple beef, double cheese dan double beef bacon. NO MORE SINGLE. Haha ada maknakah disebalik caps lock perkataan-perkataan itu? 

Kalau sebelum nie orang dop kalut ribut cerita kat KL ada burger bakar. Time tu aku nak sangat merasa pe yang sedap sangatnya burger bakar nie tapi idok laa sampai nak ke KL semata-mata. Lepas pada tu aku tahu kat Johor pun dah ada burger bakar. So, aku memang x teragak2 nak merasanya. Kerana itu terhasil la entry burger bakar restoran bumbu kampung. Tapi yang nie bukan burger bakar kat johor, malah nie burger bakar kelate  yang mana kepunyaan planet grill. Kat kelate nie yang aku tahu ada 2 tempat jual burger bakar. Satu planet grill dan satu lagi KB burger bakar. So, mano2 ore kelate hok nak rasa burger bakar nie leh laa g 2 tempat yang berbeza lokasi nie. Pilih laa hok mano raso berkene.

Aku sejak balik kampung nie, makan memang x leh nak kawal doh. Semua aku balun masuk tembolok aku. Maklumlaa makanan kat kampung sedap-sedap. Tambahan makan bersama family meme hok xsedak jadi sedak la.

p/s ~ Seminggu nie jah, balik johor aku balun jogging hari-hari plok.  



3 comments:

GreenSejukhati said...

sedapnya..tak pernah makan pun brger bakar..

Umi Anaan said...

adoiaii.. tetibe rase teringin nak makan burger bakar la pulak petang-petang raya macam ni!

Hans said...

dkt mana tempat nih?
nak try la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails