Saturday, August 4, 2012

Terima Kasih Cik Ika

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Tiga hari lepas, kad raya ada sampai kat rumah dan di sampul surat itu tertera nama aku. Yahoooo.. Di zaman canggih dan teknologi ni masih ada yang sudi bagi kad raya. Terima kasih Cik Ika. Nie kad raya pertama tahun nie. Ermm ada lagi ke kad raya nak sampai atas nama aku nanti?


Aku dah tahu sebenarnye yang aku bakal dapat kad raya nie. Haha. Kiranye no surprise laa. Aku dapat kad nie pun sebab aku cuba nasib join segmen kad raya Cik Ika. Kiranye aku antara yang bertuah la dalam 50 orang sebab Cik Ika decide nak bagi kad raya tu kat 50 orang. Wahh ramai tu kan. Baik hati betul Cik Ika kita nie. Nanti korang g laa terjah blog Cik Ika nak kenal ngan orang yang baik hati nie. 


Cik Ika nie juga rajin tau. Dekat kesemua 50 sampul dye tulis alamat dan nama penerima guna tangan je. Biasanye orang kalau dah banyak macam nie diorang type je, malas nak menaip kan. Kalau aku pun main type je. Lagipun tulisan aku x cantik. Tapi Cik Ika tulisan dye cantik woo.

Pe2 pun Cik Ika, thank bagi kad raya nie kat kita. S.E.L.A.M.A.T H.A.R.I R.A.Y.A A.I.D.I.L.F.I.T.R.I M.A.A.F Z.A.H.I.R D.A.N B.A.T.I.N.

p/s ~ Cik Ika tahun nie baju raya berapa pasang?

3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

ala..nak jugak..hehe

Pecinta pink^^ said...

sy pun dpt..hehe

Cik Rongoks said...

bhahahhaha..tulisan buruk tu :P

thanks utk entry nie tau.terharu baca . sob sob :'(

nnt raya dtg la rumah ika tau ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails