Friday, August 3, 2012

Baskin Robbins percuma

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum

Setelah sepi tanpa entry sebab sibuk dop buat paper hinggakan manusia berlari pun dah 2 hari xtengok, kini aku kembali. Nie pun sebabnye paper dh siap. Kalau paper xsiap takdenya aku nak menaip kat cnie. Baik menaip kat microsoft office word siap gak kerja yang lagi penting tu.

  

Sana sini orang dop cerita yang BR aka Baskin Robbins nak bagi aiskrim percuma. Phewiiitt.  Aku suka yang percuma nie. Juga inilah masa yang ditunggu2 memandangkan aku xpernah merasa aiskrim BR nie. Haishh sodap ke ehh? Jangan harap mahal saje sodapnye tidak sudah. Tapi kalau free sedap ke xsedap ke belasahkan aje. 

Walaubagaimanapun, nak dapat BR free nie bukan senang weii. Malaysia kene pastikan dapat EMAS untuk Olimpik London 2012 nie baru BR bagi makan aiskrim percuma. Klau tak, kene beli takde percuma2 nie. Haiyakk manyak susah ye tuk dapat yang percuma nie. Jadi sekarang nie, hanya bergunung2 harapan kepada Chong Wei sahaja tuk dapat BR percuma nie. Chong Wei tolong dapatkan EMAS tuk Malaysia. Juga aku tahu kau pun nak EMAS tuk koleksi peribadi kan. So be a good and aggressive player k.

Info lbh lanjut sal BR free leh layari baskinrobbins.com  dan impian emas negara.

p/s ~ 8hb tu aku masih kat JB, kalau Chong Wei dapat EMAS leh laa g make BR.  Kat Kelate xdop BR nie. :(

2 comments:

Falsya said...

sedapnye baskin robbinsssssss...nyum nyum..

sizuka[Izzati] said...

Go Go Chong Wei~!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails