Monday, June 11, 2012

Demam manusia berlari

Assalamualaikum..

Kalau sebelum nie aku hanya dengar je orang dop cerita pasal running man, kali nie aku pula nak cerita. Dulu bila orang dop cerita running man nie aku jadi tertanya2 apa laa running man. Lepas tu diorang cakap reality show. Pas tu diorang cerita, diorang gelak2. Aku tengok diorang pun macam hape dah. Meren ke??


Ada satu hari nie kat lab, diorang buka laa vidoe running man. Aku apa lagi numpang laa tengoknye. Nak juga tahu cam mana cite running man nie. Bila dah tengok tanpa disangka-sangka aku pun turut gelak.. Ehh menarik laa running man nie. Haha..

Dulu dari tak tahu running man, sekarang aku dah leh kenal sorang-sorang *Jae Suk, Gary, Haha, Kwang Soo, Suk Jin, Jin Hyo dan Jong Kook. Dari ramai2 aku suka Gary. Innocent je dan bila bersama Jin Hyo sangat sesuai..


p/s ~ xsabar nak tnggu episod seterusnya keluar...

4 comments:

Rara Nasiha said...

wahh, korea! lemah nak komen, sebab tak tengok pun cerita ni. sedih kan :)

HikarI said...

kekeke ^^

kita sama la shera. orang pown kenal running man bila orang len dok bercakap2 sal tu.

mula2 skeptical jugak, well, shera faham la kan, tapi bila da tengok, wow! RM la the first korean variety show yang orang rela download sendiri, x kisah pasal bandwidth BB...huhuhu =D

nuyui a.k.a miss YUI said...

dgr kwn citer pasal ni..yui nk tgk gak la.

[z@ck] said...

apa sebenarnya running man ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails