Saturday, June 2, 2012

Lengkap berbaju dah..

Assalamualaikum..

Kalau dulu togel..bogel.. (aishh 18SX) sekarang dah tak.. Dah berbaju dah. Merah pink lagi bajunya, siap ada love lagi. Suka2x.. Nak tengok?? Okeh kalau xnak tengok pun aku tak kecik hati, cuma aku nak bagitahu laa sila tekan kat pangkah sebelah atas kanan. Yang nak tengok alihkan anak mata ke bawah. Hehehe.

Nie lah benda yang dah berbaju tu..

Pandangan belakang

Pandangan hadapan

Korang nampak x love yang ada pada pandangan hadapan? Itu menunjukkan barang kepunyaan perempuan. Hek3x.. Kombinasi warna nie aku yang request dan aku hanya cakap dengan orang yang buat nie nak tali kat bahagian atasnya. Yang design tu, yang tukang buat design sndiri. Tapi memang cantik dan aku suka.

kalau berminat nak juga leh laa usha n tempah kat cnie barang2 cute.. pilih laa mana2 yg suka.. nk request pun boleh.. tukang buat nie ok sangat2.. sila laa yaaa..


p/s ~ ada yang bertanya kenapa merah?? Bekos i love merah so much!!!
p/s/s ~ juga ada yang bertanya nie tuk apa.. Dik nie adalah sarung external hardisk.. ^_^

5 comments:

Hafizin Jamil said...

kenapa merah..?

Nur Aischa said...

comelnya!!! :D ni utk apa ya kak??

ahsfantasy24 said...

comel !

Mizz ErMa said...

laa, sarung external hard disk ke? mati2 ingat sarung h/p..hehe btw, cantik lah..free2 nnt nk p usha lah jap koleksi barang2 cute tu..hihi

nazirah said...

alOlOlo comelnyee.. nak jugak ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails