Wednesday, June 20, 2012

Camewhore ngan spek 3D

Assalamualaikum..

Yang nie entry sambungan dari  trip 24 jam kami. Ulalala. Tengok Madagascar 3D. Ko ada tengok? Hehe. Velagak betul aku nie kan padehal baru 1st time tengok yang 3D punya. Orang lain dah entah ke berapa kali dah. Okeh surrenders.

Bila dah dapat spek 3D pe lagi. Camewhore!! Snap sana snap sini. Smua nak bergaya dengan spek 3D yang mana lepas habis tengok cite akan diambil semula. T_T


Jujur ikhlas dari sanubari, dari bawah ketiak dan sebagainya *lalala aku begitu excited tengok cite 3D nie. WOha. Api datang kene mata sakit!! Kepala girafe datang dekat wohuuu!! Syok habis laa. Dan kalau nak tengok cite 3D nie better pilih cite yang effect 3D dye banyak kalau x rugi aje. Ticket cite nie masa aku tengok kat Mid 20hinggit ok. Nie 1st time aku tengok wayang sampai 20hinggit. 

p/s ~ Gambar bergaya ngan spek baru dapat tu baru wat cite. Hehe

4 comments:

Myra Jay said...

Wahhh!! layan 3D tu :)

Mizz ErMa said...

tol ke berbaloi tgk cite madagascar yg 3d pny? sy tgk yg 2d aje..tp cite dia mmg best kan..hehe

Nurulee said...

Wuhuu, confirm seronok ni. Hehe =D

aReLaN said...

lama giler tak tgk citer in 3D.sakit mata & telinga pakai spek tu dulu masa layan avatar.hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails