Friday, June 29, 2012

Universal Studio :Camewhore di Hollywood

Assalamualaikum..

Misi 24jam di Universal Studio COMPLETE!! Suka sangat2. Perjalanan ke sana bermula pada jam 9.45 pagi dimana kami pergi dengan menaiki bas transtar kat Kotaraya II dengan bayaran hanya RM5. Sampai kat sana dalam pukul 12.00 tengahari. Perghh dugaan betul masuk time weekdays nie. Bus beratur punyalah lama nak sampai ke kastam Singapore tu.  Sampai kat kastam plak, ada sesuatu yang berlaku kat aku. Arghhh tension betul. Nanti aku cite. Tapi yang entry last2.


Sampai je pergi washroom dulu, lepas tu baru beli tcket. Harga ticket 74SGD. Rupanye hari tu peak day. Kalau bukan peak day harga 68SGD. Tanye yang jaga ticket tu, dye kata musim cuti sekolah. Kat sana cuti rupenya. 


Masuk tu, haruslah camewhore dulu. Kalau boleh kat setiap inci tempat tu nak bergambar. Gitulah budak2 katakan. Haha padehal ada yang dah nak jadi mak budak pun. Tapi lepas nikah laa.



p/s ~ Lepas camewhore kat Hollywood berkejar ke The Lost World untuk tengok show 12.30.

1 comment:

syAzAnA said...

merasa jugaklah camwhore di hollywood. pewittt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails