Thursday, June 14, 2012

BE ke-6

Assalamualaikum..

Buka je nuffnang ari ni.. Woo ada Be baru.. BE yang ke-6 untuk tahun nie. Tapi yang tengah running BE ada 2 je. Jadik lah dari xde langsung kan. Yang nie cadangnye nak simpan banyak2 nak biar lama, boleh kumpul banyak2. Suka2x..

TQ nuff..


p/s ~ Alhamdullilah.

5 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

untuk la dapat BE...bile leh cash out :)

Gadis Kampung said...

GK nak bagi tips sikit..nak bagi BE tue still running dalam blog awak...Awak buat entry setiap BE yang awak dapat tue ye..lagi banyak BE pasnie...

Ujang9897 said...

tahniah...=) gd luck...hee

fiqas said...

tahniah..

dah banyak boleh le belanja..:)

Aishah Jahirah said...

tahniah...saya pun dpt digi tu.arap lama la lekat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails