Tuesday, June 19, 2012

Hadiah terkumpul

Assalamualaikum..

Last but not least.. Entry terakhir sempene "Sukan menjana kesihatan ummah". Wohaaa. Aktiviti sempena "Sukan menjana kesihatan ummah" sudah melabuhkan tirainye pada hari yang sama, tapi entrynye 3hari lps tu baru habis. Banyak perkara yang nak diceritakan, tu yang jadi berjela2.

Dipendekkan cerita, inilah dye hadiah terkumpul sempena "Sukan menjana kesihatan ummah". Terbaikkkk~~


Ada kecik ada besar, ada jam, ada hamper. Macam-macam hadiah. Yang xleh bla jam yang banyak. Okeh nie nak menunjukkan masa itu emas. Sebanyak mana jam sekalipun masa tetap 24 jam sehari. Ingat tu. So jadilah seorang yang mementingkan masa, seorang yang sharp on time. Aku tak suka orang yang suka melengah2kan masa nie. Tetiba emo~

Almost mereka yang datang pada hari kejadian gembira2 semuanya. Berganda-ganda gembira bila dapat bawa balik hadiah macam kami. Hehe. Pe yang penting lepas penat bermain, ada disediakan makanan dan minuman. 

p/s~ Dari xkenal orang leh kenal orang, =)

2 comments:

Myra Jay said...

Besnyer dapat banyak hadiah :)

Masa Itu Berharga-Setuju :)

Nurulee said...

Banyaknya hadiah =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails