Wednesday, August 28, 2013

Sambutan Hari Lahir

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Terima kasih.. terima kasih. Tahun nie, inilah kek untuk hari kelahiran aku. Alhamdullilah kecik ke besar tak kisah sekurang-kurangnya ada yang nak meraikan. Memang berbunga-bunga je rasa hati. Tak sangka ada juga keknya untuk diambil gambar bersama. 


Sebelum nie, masa raya aku ngan kakak ada lah plan nak buat kek sendiri untuk sambut birthday semua orang sementelah mama ngan papa bulan 6, kakak ngan adik lelaki plak bulan 7 dan aku bulan 8 yang kami tak dapat nak raikan bersama. Hanya dapat bagi ucapan je. Nak peluk cium pun tak dapat sebab masing-masing jauh antara satu sama lain. Tapi yelah semua tu kan perancangan kita tapi perancangan Allah adalah lagi HEBAT. Kami tak sempat nak buat kek. Jadi takdelah kek untuk tahun nie. 


Dan menu untuk makan-makan sempena sambut burthday yang dah lepas nie ialah mee bandung. Pakai pes mee bandung muar ko.. Hehe sedap betul. Lebihan kuahnya plak aku yang bawak balik memang terbaik ah. Lagi-lagi pula mee bandung nie feveret aku. 

kad ucapan dari lab rat's

So buat lab rat's korang adalah terbaik.. Aku sayang korang ketat-ketat. We are happy family. Bravo!!!!!!


4 comments:

Myra Jay said...

Alhamdulillah dan selamat hari lahir ye :D

Cik Puan Rara said...

selamat hari ulang tahun~ =) jd lah.,kek kecik pon ok lah kan.hehehe

Ann Ishak said...

happy belated birthday :)

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

selamat hari lahir :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails