Wednesday, September 18, 2013

Old Town White Coffee @ Menara Commerce

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Tanpa segan silu, inilah pertama kali aku menjejakkan kaki masuk OTWC. Itu pun sebab ada orang belanja. Jakun sekejap mula-mula masuk OTWC. Sebabnya kalau nk harap kan duit sendiri tak mampu rasanya. Lagipula yang aku pandai dan biasa masuk yang murah-murah macam KFC, Mc'D je. Jap murah ke? Ngeh2x. Padehal harga makanan kat OTWC aku rasa lebih kurang je ngan restoran makanan segera tu. 


Kiteorang order lunch set hari tu. Aku amik egg mee apa kebenda entah nama lupa dengan air black tea. Mee tu boleh la sedapnya. Aku rasa dye guna mee sizzling yang yee mee tu. Air black tea pun aku suka. Ha mahu xsuka orang belanja haruslah suka. Kakak aku pula amik mee siam + sambal sotong dengan Mocha sejuk. Lagi dua orang sepupu dan mak saudara amik nasi lemak. Air pula limau sejuk dengan hot hazelnut. 


Tengok menu tu cam nak order semua je sebab nak rasa sedap ke tidak. Tapi takpe lah lain kali bila dah ada kerja, wang lebih or nak reward diri sendiri boleh la pergi lagi. Lagipula dah tahu cam mana cara nak order n nak bayar. 

p/s ~ subway pun aku xpandai nak beli hinggalah sorang lab rat's ajarkan caranya baru aku tahu. Sedih kan jadi aku

2 comments:

Nieyl said...

Salam kenal...:)
same la...mase bujang dlu...x penah masuk subway...old town..sejak2 dah kwen nie semua masuk..haha~ :)

ArELeEz said...

eh, xpayah sedeh! sbb lebih kureng je kite ni.. leez pun dok harapkan hubby je yg setelkn bab2 order nih. taunye dok diam2 & mkn je. cam big apple tu, ngeri kot nk beli sorang2! ha3.. hadoi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails