Thursday, March 31, 2011

Makin Hari Makin ........

Rindu..
Yehh rindu semakin menggunung. 
Rindu kat semua orang. Yang jauh mahu yang dekat.
Yang dijumpai atau yang tak dijumpai.
Yang dihubungi mahupun yang tak dihubungi.
Selagi nyawa dikandung badan.
Kawan-kawan kat UTM pun pasti makin di rindui selepas nie....

Perasan..
Yeuwww.. I like..
Jadi seorang yang perasan comel, cantik, cute {3C}
Ini akan menampakkan kita seorang yang memang 3C..
Sapa nak amalkan petua nie, silakan.
Ia baik untuk diri sendiri walaupun tidak baik untuk orang lain.
Sebab nanti ada yang dengki..

Tension..
Nie yang paling tak suka sekali dalam hidup nie.
Bila aku tension, aku akan menyepi.
Aku akan buat hal sendiri, macam tak pernah ada kawan.
Segala hormon-hormon dan mood-mood tak bagus pula akan terembes.
Memang memudaratkan..

Apa yang baik jadikan panduan, yang tak baik jadikan teladan.
Hidup yang susah mengajar kita erti usaha.


Please be good, April-Featured on Saying Images’ Tumblr|Follow now

3 comments:

~SYAZ~ said...

yeahhh!!!
syaz rindu rumah & family syaz..
huwaaa...
dah lame x balik rumah... :(

ciQu said...

makin hari makin pokai la cik shera weh.. i wish i can hear u singing one more time.,wakaka.

Tupperware Lover said...

sekali sekala mmg akan terasa windu kat sumer orang.. especially bila ada citer lama yg buat kita terkenang kat diaorang :)
me baru update blog tupperware sinun untuk latest promotion. jemputla singgah kalau free yer.. banyak yg kiyut2 utk promo kali ni :D
http://tupperwarefactory.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails