Wednesday, May 25, 2011

Beli 1 Percuma 1.

Okeh barang percuma bai, sapa tak nak. Lagipun kuarkan duit untuk beli 1 kau akan dapat 1 lagi. Kalau kau seorang yang kedekut leh lah wei jimat tu (OK. aku tak maksudkan sapa-sapa, sebab aku pun seorang yang kedekut). Lagi satu, kalau kau jenis yang makan banyak, tak payah nak kuar belanja banyak-banyak, itu pun dinamakan jimat @ save bajet.

Apa yang beli 1 percuma 1 nie? Meh aku terus terang ya. Sempena hari ini (25 May 2011) dan semalam (24 May 2011), satu restoran makanan segera yang famous dengan burger iaitu Mc'D telah promosi. Promosinya ialah dengan beli satu burger (ala carte) mc chicken kau akan dapat free burger mc chicken. Wahh berbaloi-baloi bukan. Tapi nak dapat free burger nie ada syaratnya tau. Bukan senang-senang nak dapat. Apa syaratnya?

Syaratnya kau kene print out kupon kat bawah nie. Then bawak pergi kat restoran Mc'D. Bagi kat akak @ abang casher then dapatkan burger. Senang bukan. Tapi mana nak dapat kupon nie? OK itu mudah saje. Hanya klik sini, lepas tu print. OK DONE!


Cepat-cepat g restoran Mc'D. Peluang nie bukan datang berkali-kali tapi hanya 2 kali. Ya lah dah 2 hari kan. Aku dah pun dapatkan burger-burger tu. Jadi esok leh santap. Bestnya. Nak dapatkan burger free nie bertapa gigihnya aku print out kupon-kupon tadi. Siap print kaler lagi. Muhaha..


Nie lah rupa burger yang aku sapu dengan restoran Mc'D tadi. 4 biji nie bukan untuk aku sorang ya, tapi untuk aku ngan adik beradik semua. Mama dan Papa tak makan jadi hanya 2 kupon sahaja di print dan dapatkan 4 biji burger. Kalau nak banyk kene print out kupon banyak-banyak ya.

3 comments:

Syuk Ry said...

tgok entry ni traser nk bege la plak huhu..
Windows 8 Akan Dilancarkan Sepenuhnya 2012 !!

sizuka[Izzati] said...

perhhhhh berbaloi baloi~!

meaw said...

tapi bege tepi jalan lagi sedap,hehhehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails