Sunday, May 29, 2011

USB/pendrive dengan bentuk yang unik

*Tersangkut kepale teddy nih~ erkkk~*



*owh mak engkau, kaki ayam pun ada*



*yang menyerupai kunci*

*jauhkan dari kanak-kanak*


*Ni barulah THUMBdrive*



*Paku besi terpacak kat tengkuk laptop*

*Design penyepit baju pun ada*


*Yang ni smart~ boleh bertukar wajah*





Kalau dapat kesemua pendrive cam nie kan best. Menarik dan unik untuk disimpan. Haha buat koleksi bukan untuk kegunaan pun. Dah cantik-cantik cam nie sapa lah nak guna kan. Nanti lau bawak g mana-mana ada yang cuba cari peluang nak curi.

9 comments:

rafiqa said...

haha, best nya ada pendrive mcm tu :p

sizuka[Izzati] said...

comel gila kot.haruslah menangis kalau ilang nih.kekeke.

zIyEn said...

comeynyer!!!

aedafifa said...

comelnyerrrr. :)

aRe_Nim said...

sheru...nk..adioh bday..hihi,

Hans said...

hahahahaha
pendrive burger tu comel
kalau dapat mesti sayang nak guna

sugar2 kapas strawberry said...

yang strawberry takde?kekekke

pyejal said...

yang tembikai tu takbaik utk kesihatan kanak².haha.goodpost nway

alia allias said...

wahhh....... dh mcm ak bca blog cisdel p..comel lote pendrive2 tu sume

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails