Monday, September 12, 2011

Mencari rumah tumpangan di Johor

Assalamualaikum..

Siapa yang tinggal kat Johor atau memang dilahirkan di Johor? Ada tak tahu mana-mana rumah tumpangan yang murah-murah yang dekat-dekat area UTM Skudai. Kalau tahu leh drop komen kat entry nie yaa.

Minta tolong sangat sebab dah kesuntukkan masa nie untuk booking buat parents tinggal tuk semalaman bagi menghadiri majlis konvo 26 September nanti. Terlupa pula nak cari awal-awal.

p/s ~ kalau ada yang nak tumpangkan rumah pun boleh juga.
Share laa ngan kawan-kawan akan masalah yang menimpa diri ini..;(


14 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

xtahu ..sori ..hee

abu idris said...

Sila pilih Hotel Taman Universiti Johor Bahru di link di bawah
www.utmtkd.com/hotel.pdf

Solihin Zubir said...

maaf.. tdk dpt membantu.. hehe.. ceq org kedah.. :D

alia allias said...

shera, dah dpt belom? kalau tak dapat lagi, ce try yang ni..

MHotel.
Contact No. : 07-5565466
Address: Sri Putri, Johor.

yang ni nisah tlg carikan. ce tgk ada kosong lagi x.

shera haifa said...

@alia ~ brapa harga? nk cri yg murah2 je

alia allias said...

alia tmpah yg rm78/night. kol tgk la ada lagi tak yang murah2.

shera haifa said...

katil double kew?

♥Aien Najwa♥ said...

dear..try searh kat mudah.my..ader kowt..hehe..usehe key..chaiyok2..=)

alia allias said...

yg alia tmpah tu double bed.

Syazwan Che Deraman said...

dah jumpa lom?

ZAMSAHAM said...
This comment has been removed by the author.
ZAMSAHAM said...
This comment has been removed by the author.
ZAMSAHAM said...
This comment has been removed by the author.
ZAMSAHAM said...

Sila masuk www.stayhomestay.com utk maklumat lanjut atau search di facebook stayhomestay.com

Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails