Sunday, September 25, 2011

Rumate tak sayang..T_T

Assalamualaikum..

Apa nak cerita yaa? Banyak yang nak cerita sebenarnya but i'm totally buzy. Buzy with what i need too settle before the day is coming. What a day? Will be proceed to next entry. [Ermm ada orang tertanya-tanya tak kenapa aku tak update blog?]

Tak tanya pun tak apa. Meh aku cerita. Apa yang membuatkan aku sibuk ialah, dengan proposal projek yang tak siap lagi sebab database perpustakaan universiti tak boleh nak akses menyebabkan perncarian journal tergendala. Dengan ulasan buku yang hanya 1/3 baru buat dan bab yang harus diulaskan baca-baca tak faham juga sebab dalam bahasa Inggeris [aku lemah bahasa inggeris], juga dengan nak cop 'disahkan oleh' segala sijil-sijil [bajet banyak sijil] bagi mintak sugar daddy taje [nak mintak sugar daddy taje pun susah woo]. 

Juga sibuk dengan bermain game bagi hilangkan tension sebab baca-baca tak faham, nak bukak web perpustakaan universiti tak boleh. Nasib baik tension aku tak terjun tingkap je. Untunglaa bilik pun dah dop tinggi. Tak payah susah-susah cari KBMALL nak terjun bunuh diri. Pensyarah aku cakap kalau tension jangan pendam, lepaskan segalanya kalau tak nanti kene kanser. Memang betul-betul kene kanser ya. Pensyarah aku tak reka cerita pun. 

Siang malam main game. Kalau tak main game pergi berjimba sana-sini. Tapi nak berjimba dengan sapa, rumate balik kampung. Owhh rumate tak sayang aku, kene tinggal setiap minggu. Sob.sob.sob. Cari rumate lain lah lepas nie. Sapa sudi?

*sampai hati rumate*


5 comments:

Hanih Borhan said...

haha...laa,jgnlah sdey2...roommate balik kampung jumpa family,haha...

.m y z. said...

saya sudi ganti tempat kakak saya! hahaha XP

shera haifa said...

@hanih borhan ~ stiap mngu balik..ngada2 btl

shera haifa said...

@MYZ ~ mehh la cnie.. sy sdey dgr khidupan awk d sana

. yanayuno . said...

hihi.. baru terbace... time dier lak blk kampung... lame lak.. hihi.. windu bebenor da nih kat kamu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails