Sunday, April 24, 2011

Asyraf Muslim dah tunang pun. Ngan sapa? Dayana namanya..

Dengar-dengar ramai perempuan yang dok tergila-gilakan Asyraf  Muslim patah hati. Nie semua sebab Asyraf Muslim dah pun bertunang hari ni. Tapi baru tunang belum kahwin lagi. Tapi doakanlah moga hubungan mereka berkekalan. Fuhhh masyuk sungguh. Nie semua gara-gara watak Ustaz Amirul yang dilakonkan Asyraf Muslim dalam cerita Ustaz Amirul nie.Tapi aku tidaklah tergolong dalam yang patah hati tu, sebab aku tak penah sekali pun tengok cerita Ustaz Amirul. Baca sinopsis cerita apatah lagi, pun tak penah.

Lupakan Ustaz Amirul mehlah pula kita tengok dulu video pengenalan majlis pertunangan Asyraf Muslim nie. Sapa yang nak tengok video leh klik sini CST. Yang nak tengok gambar lak leh ahh tengok kat BN. Bukan Barisan Nasional ya tapi Beautiful Nara. Hahaha aku tak main politik yaa kat blog nie.

Yang minat Asyarf muslim dah patah hati, tapi yang minat Shaheizy Sam masih ada peluang. Sapa yang minat Shaheizy Sam sangat-sangat dan berniat nak takle baik amik peluang cepat-cepat. Nanti ada yang patah hati lagi. Cakap sal patah hati nie aku teringat sal kawan aku nyanyi lagu tajuk 'Patah Hati' sewaktu Minggu Orintasi tahun 2008 yang dah lepas. Sapa penyanyi asal lagu tu aku tak tahu, tapi lagu tu lagu klasik. Maybe yang putar lagu tu pun radio 'Klasik FM' je kot. :P



3 comments:

nurul nadia nasir said...

seyes patah hati tgk ashraf muslim..hehe tp sam ade ag..ahaks!

cik bAtu said...

haha...xpatah hati pn...tapi u jgn amik sam taw...yg tu konpem ptah ati !!

Dilakochan said...

Untung asyraf tu,\bakal isteri cantik, bakal doctor plak dgr2 nya!
;)

harap berbahagia lah sehingga akhir hayat.. Jgn jd cm sesetengah artis tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails