Tuesday, April 19, 2011

Entry panas boleh tinggikan traffic blog..Jem beb..

Ada orang bikin panas dengan update entry yang membuatkan semua orang panas. Bukan hanya dak dari negeri tersebut yang panas, dak-dak dari negeri-negeri lain juga tumpang panas. Bukan tak nak menerima apa yang dicoretkan dekat blog kau tu, tapi agak-agak ahh der. Aku tahu kau nak kongsi pendapat je dengan apa yang kau tengok dekat negeri tu. Tak salah dalam memberi pendapat nie sebenarnya, tapi kene lah tengok diri sendiri dulu. Kalau kau pun macam haram baik tak payah nak kasi pendapat kau. Nanti ada yang makan selipar.

Di sini aku letak header 'budak gedikz' tu. Bukan aku yang namakan dye gedikz tapi dye sendiri yang namakan macam tu. Tak percaya? Kau tengok sindiri link dye yang dekat header tu. http://akugedikz.blogspot. Aku tak buat backlink kat blog dye tu sebab dye dah remove blog dye selepas diserang oleh makcik, pakcik, miss ANON. Memang terbaik ahh ANON-ANON semua. Dekat 200 ++ komen untuk entry tu. Memang mantap ahh. Satu minit berpuluh-puluh visitor. Traffic jem. Kepala aku pun jem baca entry kau tu.


Korang mesti blur kan? Entah apa yang aku dop merepek kat atas tu. Baik lah. Aku budak KELANTAN tak nak korang blur-blur jadi nie kisah sebenarnya. 


Nak bace lagi? klik kat cnie. Walaupun dak gedikz nie dah buang blog dye, ada orang dah copy siap-siap blog dye. Nak kasi semua dak-dak kelantan yang macam aku sedar diri dan renung-renungkan betul ke semua nie. Apa pula pendapat korang yang baca entry dak 'gedikz' tu? Sila bagi pendapat korang. Tapi sebelum tu aku nak pesan jangan nak jadi ANON ya, jadi lah diri sendiri kalau kau betul-betul nak bagi pendapat. Aku bukan nak serang ke apa ke lepas nie, tapi aku nak tahu kau jujur tak dengan pendapat korang tu.

p/s : Aku kalau orang dah buat aku menyampah, 1000 kali aku menyampah ngan orang tu.


7 comments:

Misshy Innz said...

err no komen bolehh ?
HAHA !


itu pandangan peribadi dia, tapi kita yang tahu perkara sebenar , diam diam jeh ;)

people deserve to express their opinions rite ?
chill k;)

dia takut lettew ;)

::bY_nia:: said...

hahha. bako2

jamal89 said...

jupa uitm weii napa kapit dio..haha..dkat rumah jah tu..

ciQu said...

walopon aku ni org teganu. tp ak pon sakit ati bile ye tulis mcm tu skali.racist gile.. pesen hati bute nih~~.. heheh..tp aku dang je pegang watak anon dlm blog tu. kikiki..

Nurulezzah said...

kita sesama islam takkakn nak mengata pulak . setiap org ada buruk baik dia dan budak tu pun tak perlu la nak ikut negeri sangat nak mengata org pun . semua org sama ja kan :)

Amir Said said...

jaga la etika, hati n perasaan org lain kalau nak berblogging. kan?

IjaXX said...

post racist gile... jangan la mainkan isu negeri... da tau kan benda ni sensitif, jangan la duk post benda ni...

tak salah la orang kelantan nak marah pun sebab, kalau post kutuk2 negeri orang lain pon, konpem orang negeri yang kena kutuk tu melenting gak... tul tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails