Sunday, May 20, 2012

Kelantan menang piala FA

Assalamualaikum..

TAHNIAH buat pasukan Kelantan. U deserve that trophy. Biar laa apa orang nak cakap menang hanya dengan sepakan penalti ke apa ke, yang pasti pasukan Kelantan sudah membuktikannya. Walau penalti sekalipun, kalau xde luck memang tak akan menang. Inilah percaturan dan rezeki yang telah Allah SWT aturkan. Walaupun dah 2kali yang sebelum nie masuk final FA tapi tak pernah menang, kali ke3 masuk boleh menang.

TAHNIAH SANG KIJANG!!

Gambar nie aku amik dari page Daudsu Jamaludin Official

I like this quotes very much : Stop calling everyone a friend because everybody ain't your friend.

4 comments:

Teenager Housemaid said...

kelantan menang eh semalam? hehe tak tengok pun..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah menang ea..

Sunah Sakura said...

tahniah pasukan kelantan~ hee~

nik rosmawati said...

yeay..kelantan menang.panalti pun di kira gol jugakkan ..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails