Friday, July 12, 2013

Iklan Raya Samsung Malaysia

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..


Ini iklan raya 2013 yang pertama yang aku tengok. Dihasilkan oleh Samsung Malaysia. Dapat membuatkan air mata ini mengalir. Nasib aku baik kerana masih lagi belajar dan semestinya aku dapat pulang untuk menyambutnya bersama keluarga yang tersayang. Untuk kemudian hari tidak pula aku ketahui.

Mungkin pada ketika itu aku sudah bekerja dan tidak dapat cuti. Juga kemungkinan aku sudah berkahwin dan giliran beraya adalah rumah mak bapak sebelah sana. Huhu tidak dapat aku gambarkan bagaimana situasi itu. Mesti my parents pun akan sedih macam dalam iklan nie.

p/s ~ harapan dapat seorang 'suami' yang IC nya '03'.

9 comments:

ejulz said...

btul tu..

Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

ArELeEz said...

alhamdulillah.. sbb ic my 'sayang' o8. same! he3..

aReLaN said...

ic 03???kelate???hohoho..tak nampak lagi iklan ni kat tv.hmmm

Myra Jay said...

Tak pernah tengok lagi iklan raya.. TV pun tak sempat nengok :)

shera haifa said...

kad raya! hurmm xnak join tp nk kad raya leh x ejulz?

shera haifa said...

untungla kak areleez.. sy nk '03' juga. sama

shera haifa said...

yes arelan.. kelate la '03' gak.. hurmm xtahu la kat tv dh ada ke blum.. kita tngok kat youtube je. nk tngok tv cnie kene turun bawah. malass

shera haifa said...

xtahu pun tv dah iklan ke belum. biasa dkt2 nak raya baru ada iklan raya. skrg nie iklan bukak puasa tu adalah.. nie pun tngok utube ye MJ..

Anonymous said...

The guy wearing blue baju melayu!!!I know him!!!my love :)!!!faiz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails