Monday, July 8, 2013

Burger Bakar Abang Bakar

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Akhirnya Burger Bakar Abang Burn jajahan Johor Bahru dapat aku jejaki! Huhh memang lama giler kot aku dok usha burger bakar abang burn, hari ini baru dapat dilaksanakan untuk merasa kelazatan yang tak terhingga burger bakar abang burn nie. *abang burn puji burger abang burn nie, xde nak bagi saya burger free ke? 

Tapi sebelum buat keputusan nak pergi burger bakar abang burn nie, kami dah pergi dulu yang dekat Restoran Bumbu Kampung untuk menikmati burger bakar yang kat situ. Malangnya nasib sebab pergi aje kat kawasan restoran tu, kami xjumpa pun restoran tu. Adakah disebabkan restoran itu sudah di tutup atau kami tersalah tempat. Hurmm keep thinking on that. Apa-apa pun kalau restoran tu dijumpai xdapat lah nak merasa burger bakar abang bakar nie. Alhamdullilah maybe ada hikmat untuk itu.

Supremo Cheese Beef with onions ring and deep fried mushrooms

Burn Cheese Chicken

Meatball with cheese wedges

Inilah antara menu yang menjadi pilihan dan untuk dua orang. Yang Meatball tu bungkus bawa balik sbb perut dah full house. Overall 4.5/5. Beef dye memang lembut dan ayam dye crunchy. Ngeh2x. Sapa tak pernah makan leh lah buat lawatan ke mana-mana lokasi abang bakar. Tapi sapa yang tinggal kat Kelate burger abang bakar tak sampai sana lagi. Aku pun nasib baik dok JB dapatlah merasa burger abang burn nie. 

p/s ~ hingga kenyang pagi esok

2 comments:

Myra Jay said...

Huwaaaaa nanges tengok....
terus perut berkeroncong..heheee

shera haifa said...

tengok bulan puasa nie kene sabar ckit ya MJ..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails