Friday, March 25, 2016

Lengkap sudah koleksi beg sukan Edisi Ola Bola

Assalamualaikum..

Banyak ni semua dah ada pemilik. 

Hari tu tebus beg A & B ada kat entry tebus beg milo ola bola. Hari ni dapat pulak beg C & D. Horaay lengkap sudah koleksi beg sukan edisi ola bola ni. First time rasanya macam bersemangat giler kumpul dan tebus ni. Sebelum ni takde pun. *manusia dah berubah

Koleksi beg Ola Bola Ihsan Milo. Nak snap gambar koleksi sndiri malas bukak dlm plastik. :P

Antara tempat penebusan

Ini adalah minggu terakhir untuk penebusan segera. Minggu depan dah takde. Sapa yang tak berkesempatan nak g tebus boleh hantar melalui pos. 6 minggu selepas 31 Mac baru anda dapat beg tu. Lambatkan nak dapat. Sebab tu aku prefer g tukar kat pusat penebusan. Kene beratur ke, datang awal ke belasah je. Nak 1000 usaha, tak nak beribu-ribu alasan (pepatah sendiri buat). 

p/s ~ lepas ni mmg akan terus kumpul aje. Bila ada penebusan @ contest boleh terus guna aje. Takde lah baru kalut nak simpan kan.

6 comments:

babYpose said...

Wah murah rezeki, rajin 100% jugakkan

• Ain Cho'in • said...

Rezeki kan. ☺ Kumpul jangan tak kumpul. Hihi.

norhidana miswan said...

bagus rajin mengumpul/..... beg tuh pun cantik2 design nya

paridah said...

RAJIN MENGUMPULNYA CANTIK N BERGUNA TU...

hainom OKje said...

Senanglah nak pergi zumba kalau cenggini. Tukar tukar bag nampaknya. Banyak koleksi tu hihi....

hainom OKje said...

Senanglah nak pergi zumba kalau cenggini. Tukar tukar bag nampaknya. Banyak koleksi tu hihi....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails