Thursday, March 31, 2016

Menang Etude House

Assalamualaikum..


just for fun.. Hanya log in, jawab soalan mudah dan hantar. Menang tu adalah satu rezeki. Sekurang-kurangnya usaha. Ye dak. 




Terpelih utk menang produk edute house. Famous jugak etude house ni. Rasanya kat Aeon ada kedai etude. Kalau tak silap. Sebab dah lama tak pergi Aeon. Nanti bukak kat KB 28 April ni aku survey ya. So far aku tak berapa nak pakai cream @ any makeup ni tapi dah menang OK je. Kita tengok nak buat apa dgn barang tu. Heee


p/s ~ Pihak Eh xcontact lg pasal suh amik barang.Waiting for that

14 comments:

norhidana said...

mcm best je...

akak suke bli brg kosmetik ke apa buatan korea atau jepun...

SIQAHIQA said...

Etude! Memang superb bArang dia. Tak pernah cuba tapi baca review, orang kata okay je semua..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki tu..

Unknown said...

Wahh mahalnya harga produk tu, sampai 5k tu *__*

OKje said...

Rezeki weyh!!
Habis tu takkan nak biar je SR. Sayang tau.

Mr. Doctor said...

Teringat pulak kat Korea dulu bersepah kedai Etude ni ja.. Kedai comel-comel.. Orang sana sebut E-Tu-Di..

Mummy Julia said...

mahalnya harga krim collagen tu.. ker mummy yang salah tengokk..adoii!

LadyBird said...

Rm5940? Ya Allah, mahalnye.. Tp insyaAllah kesannye wow..

Unknown said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ronaldo drogba said...

ROku is the kind of network that will always entertaining. for more about Roku visit the below link
Roku.com/link

James Whatt said...

A tech writer who is passionate to write about streaming devices and its channel programs. Apart from my work, I am interested in music and sketching. Are you a person who needs updates about the new releases and is interested in tech blogs www.roku.com/link The Roku device can be activated by using an activation code. But first you will have to carry on with the setup process. Begin the setup process by connecting the cables to their respective ports. Then turn ON the streaming device and connect it to a firm internet facility. Now you can add the required channels using how to link roku to account to explore and enjoy. So, if you face problems while activating the streaming device then report your queries to the technical team on roku.com/link to enter code who are always ready to provide you with solutions

also refer how to activate roku also and roku.com/link

avgcomretail said...

AVG antivirus is the top of the line antivirus for the assurance of your computerized gadgets. It is intended to keep you protected and secure. It secures your significant information and documents, out of the compass of programmers. www.avg.com/retail
It examines the information put away in your PC regardless of whether you are away from your PC.

jacob said...

Aol Desktop Gold Downloadis a faster and most secure software for Windows and Mac. You can follow step by step instructions to get Aol Desktop Gold Software.

Unknown said...

3ply Disposable Face Mask!!
Face Mask.
We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails