Thursday, March 31, 2016

Menang Etude House

Assalamualaikum..


just for fun.. Hanya log in, jawab soalan mudah dan hantar. Menang tu adalah satu rezeki. Sekurang-kurangnya usaha. Ye dak. 




Terpelih utk menang produk edute house. Famous jugak etude house ni. Rasanya kat Aeon ada kedai etude. Kalau tak silap. Sebab dah lama tak pergi Aeon. Nanti bukak kat KB 28 April ni aku survey ya. So far aku tak berapa nak pakai cream @ any makeup ni tapi dah menang OK je. Kita tengok nak buat apa dgn barang tu. Heee


p/s ~ Pihak Eh xcontact lg pasal suh amik barang.Waiting for that

8 comments:

norhidana miswan said...

mcm best je...

akak suke bli brg kosmetik ke apa buatan korea atau jepun...

Siqah Hussin said...

Etude! Memang superb bArang dia. Tak pernah cuba tapi baca review, orang kata okay je semua..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki tu..

Oh not so Pro said...

Wahh mahalnya harga produk tu, sampai 5k tu *__*

hainom OKje said...

Rezeki weyh!!
Habis tu takkan nak biar je SR. Sayang tau.

Mr. Doctor said...

Teringat pulak kat Korea dulu bersepah kedai Etude ni ja.. Kedai comel-comel.. Orang sana sebut E-Tu-Di..

Mummy Julia said...

mahalnya harga krim collagen tu.. ker mummy yang salah tengokk..adoii!

LadyBird said...

Rm5940? Ya Allah, mahalnye.. Tp insyaAllah kesannye wow..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails