Monday, December 15, 2014

Bridesmaids in action

Bismillahirahmanirahim dan Aassalamualaikum..

Bila attend wedding-wedding sahabat ni kan yang paling gembira tak lain tak bukan iaitu 'bridesmaid'. Yesss we are happy sebabnya sahabat kita dah jumpa soulmate kan. Jadi dah ada lah orang yang akan bahagiakan dia. Orang yang boleh jaga dia, insyaAllah untuk seumur hidup dia. Tahniah again Jiah & Jamri untuk perkahwinan korang.

Bila ikut brides photoshoot ni kan, yang hebat sekali dalam ber'selfie' mestilah bridesmaids. Tanpa bridesmaids ni gambar brides takde seri. Haha. Sebabnya bridesmaids ni penyeri untuk suasana waktu photoshoot tu. Meh tengok macam mana cerianya bridesmaids.







Hah tengok sapa ketua selfie. Haha. Kalau tak iolss ada kawan iolss sorang lagi tu. Yang lain-lain tu menumpang je. Asal bunyi timer je ofkos nak selfie sorang, tiba-tiba penuh ngan orang.  Memang giler bergambar semua ni. Tapi syok woo. Gembira sepanjang hari.

Dah pose dengan brides sekeping dua, we'olss tinggal diorang untuk bergambar berdua pulak. Lepas tu we'olss pergi make ikang, sotong celuk tepung. Yehh! Sapa Ganu kalau tak make seafood celuk tepung meme tak lengkap ya uolss. We'olss g menjamu selera dekat Pantai Batu Buruk. Makan dengan gelojoh betul. Siap nak bertambah bagai. Tapi nasib baik tak sempat g tambah, alih-alih semua dah kenyang. Haha. Owhh waktu mula-mula sampai tu ada brides lain lepas photoshoot mungkin menjamu selera juga. Lengkap dengan persalinan lagi.

Selfie dulu se'round' sebelum make!

Kamsahamnida *_*

2 comments:

Nieyl said...

Sambil2 tuh leh makan angin dengan kawan2...:)

Izzati Amira said...

cantik2 bridesmaid nyaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails