Monday, December 1, 2014

CPUV : Old Town White Coffee (OTWC)

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum.

Alhamdullilah. alhamdullilah. Setelah sekian lama blog iolss takde CPUV akhirnya ada jugak yang muncul. So uolss click-click la kalau ada nampak iklan OTWC dop menari-nari ya. 


Iolss pernah merasa makan kat OTWC ni. Not bad. Nak baca review iolss pasal OTWC leh baca kat sini. That's the first n last time for now. Ada juga merancang nak g OTWC lagi tapi sokmo tak menjadi. Lagi-lagi sekrang dok umah lagi lah tak menjadi nak pergi.

Uolss click-click tau iklan OTWC kat blog iolss ni. Kamsahamnida *_*


3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Alhamdulillah rezeki..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Tahniah dapat BE...syok kan..hihi

yoorin melacolea said...

okey.. done click click!!!! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails